Selskapslokaler i Lørenfallet

Sørumsand Festivitetslokale

Bjørkesalen i Sørum


Støtt oss i å bygge et bilhistorisk senter

- unikt på verdens basis

Vi jobber iherdig med å planlegge et bilhistorisk senter. Et senter der vi kan samle alle våre unike biler, på et sted, og vise dem fram for nær og fjern turisme. Dette senteret vil vise fram den største samlingen i hele verden av sjeldne etterkrigsmodeller.

Siden mange av medlemmene i EAC begynner å blitt godt voksne, har vi et sterkt ønske om at klubbens unike samling skal fortsatt være samlet. Derfor ønsker vi å bygge et bilhistorisk senter. Vi har etablert en ideell ikke-økonomisk organisasjon som skal etterhvert overta eierskapet av bilene samt eie senteret.

Vi ønsker at senteret skal være interaktivt, ikke bare et musuem, bilene våre trenger og bør kjøres og vi ønsker å restaurere mange av objektene vi har i klubben. Mange av bilene har også en unik verdi i norsk kulturhistorisk sammenheng.

Vi ønsker å tilby bilinteresserte barn og unge muligheten til å mekke og kjøre disse fantastiske bilene fra etter-krigstiden. Mange unge faller utenfor idretten og har et behov for andre interesser, og her er vi overbevist om at EAC kan tilby mye. Et senter der eldre og unge kan dele interesser for biler.

Vi er veldig takknemlig for at Sørum kommune har valgt å støtte vårt prosjekt med kr 1,5 millioner.

Vårt totale budsjett for å bygge senteret er på omkring kr. 10 mill. Vi har allerede kjøpt tomt, tegninger og planer er klare, vi har alle papirer og godkjennelser iorden. Men vi mangler fortsatt en del finansiering til å få dette senteret på plass. Vi har søknader inne hos Akershus fylke samt flere andre stiftelser og organisasjoner og håper på positiv respons.

Hvis du syntes dette er et interessant prosjekt og har muligheten til å støtte oss vennligst ta kontakt med undertegnede.

Jack Tveter

Bli en sponsor

Hvis du donerer mere enn kr. 20000 så vil du få navnet ditt veggen i det nye senteret. Teksten vil lyde.

Dette senteret ble reist ved hjelp av DITT NAVN.

Du vil også motta en DVD som inneholder en presentasjon av alle bilene i klubben.

Donasjoner

Vi er veldig takknemlige for alle donasjoner, store som små.

Hvis du ønsker å bidra på en eller annen måte ta kontakt med Jack Tveter.

Jack Tveter
President
Eight Amcar Club
Email: anne-ttv@online.no
Tlf: +47 63 82 46 59

Bank: Blaker Sparebank
Navn: Eight Amcars Club
Konto Nr. 1321 14 26548
Swift: DNBANOKKXXX
IBAN: NO4713211426548